ESF tygkasse

Tygkassar med eget tryck ser man väldigt ofta både på stan, i affären och på väg till jobbet. De är väldigt allsidiga och kan användas varje dag till väldigt mycket.

Tygkassar är framför allt mer populära som ett alternativ till att använda plastkassar, och med sitt slitstarka material kan de återanvändas om och om igen och på så vis spara på miljön. Och skulle tygkassen bli lite smutsig så går det alldeles utmärkt att tvätta den med låg temperatur.

Storleken på kassen är 38 x 42 cm, så du får lätt ned 2 st A4-pärmar i kassen. Den har också långa handtag  för att kunna hängas över axeln

Så varför inte köpa en ESF-kasse och samtidigt göra reklam för vår förening !

Priset är 75 kr och betalas med swish (alternativt kontant)

Försäljningen sker vid våra föredrag, kurser och öppet hus


Sveriges Dödbok 8

Beställ den redan idag på Rötterbokhandeln

50 kr rabatt som medlem i Släktforskarföreningen

Så handlar du

Det går bra att titta på hela sortimentet, läsa mer om produkterna och även lägga dem i kundvagnen utan att vara inloggad, men för att kunna handla behöver du logga in.

Logga in

Det finns två vägar för inloggning. Antingen får du upp en inloggningsruta automatiskt när du försöker gå vidare och handla, eller så kan du själv klicka på ”Logga in/Skapa konto” längst upp till höger på sidan. Där registrerar du dig som ”Ny kund”- alternativt väljer ”Logga in” om du har ett konto hos oss sedan tidigare.

Första gången du vill handla i Rötterbokhandeln klickar du på ”Ny kund”. I formuläret på skärmen fyller du i dina uppgifter och väljer om du är medlem i en av våra medlemsföreningar eller inte för att automatiskt tilldelas rätt prislista. Skriv upp och spara ditt användarnamn och ditt lösenord.

Nästa gång du besöker Rötterbokhandeln fyller du bara i ditt användarnamn och lösenord och loggar in direkt.

Klicka på bilden så kommer du direkt till beställningssidan
Skrolla till toppen